Черно море се раздели с Живко Атанасов, търси нов централен защитник
Черно море се раздели с Живко Атанасов, търси нов централен защитник / netinfo

Централният защитник на Черно море Живко Атанасов повече няма да носи екипа на Черно море.  Клубът се раздели по взаимно съгласие с бранителя. На "Тича" със сигурност ще търсят нов човек на неговия пост.

От настоящите футболисти на тима останаха двама чисти централни защитници-португалецът Жиньо и малиецът Мамуту Кулибали. Като такъв може да играе и десният краен бранител Стефан Станчев. Нищо чудно в определени моменти на поста централен бранител да бъде пробван и Тодор Паланков.

Халфът показа, че може да се справя като такъв във финалния мач за купата срещу Левски, а в контролата срещу Черноморец Бч също започна в центъра на защитата. При всички положения обаче ще се търси още един футболист на този пост.

Не е тайна, че на "Тича" бяха набелязали родни футболисти в лицето на Пламен Николов oт Ботев и Пламен Крачунов от ЦСКА, но те отказаха. Твърде вероятно е новият играч отново да се окаже чужденец, тъй като българските до последно увъртат с очакване за предложение от чужбина. Припомняме, че Никола Спасов търси и десен краен бранител, тъй като там разполага единствено със Стефан Станчев.