/ Guliver/Getty Images
Глоба от 400 лева наложи Районният съд във Варна на 42-годишна жена за получаване на доходи чрез проституция, съобщиха от съдебната пресслужба.

Дейността е осъществявана многократно в периода от 22 юли миналата година до 15 март тази година. Няколко пъти през този период подсъдимата е засичана да предлага сексуални услуги на клиенти в района на стария път Варна - Бургас, край местността „Крушките“. 

34-годишна магистрална жрица спипана да заработва край Варна

Нееднократно се установява, че тя не се занимава с общественополезен труд, като същевременно чрез проституция получава нетрудови доходи по непозволен и неморален начин. Само през горепосочения период 42-годишната жена е била задържана и отвеждана в полицията за връчване на общо 6 предупредителни протоколи. Конкретно на 15 март тази година подсъдимата била хваната да предлага сексуална услуга в спрян на открито автомобил, чийто собственик потвърдил, че е неин редовен клиент. 
      
Подсъдимата веднъж вече е била освобождавана от наказателна отговорност с налагане на административна санкция, отново за подобно деяние. Наказанието „глоба“ бе наложено от съда по силата на постигнато в съдебна зала споразумение. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК