Част от Стара Загора ще остане без вода днес (28 юли) до 16:00 часа.

Причината е изпълнение на проект по Оперативна програма "Околна среда" за реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа в Стара Загора, касаещ подмяна на стоманен водопровод по ул. „Иречек“ и ул. „Боруйград“. Това съобщиха от пресцентъра на "Водоснабдяване и канализация" ЕООД Стара Загора.

Без вода ще бъдат потребителите в карето от улици: на юг от ул. „Августа Траяна“ до бул. „Цар Симеон Велики“ и на изток от бул. „Патриарх Евтимий“ до р. Бедечка; на север от ул. „Августа Траяна“ до ул. „Радецки“ и на изток от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Иван Вазов“; на север от ул. „Августа Траяна“ до ул. „Хан Аспарух“ и на запад от бул. „Патриарх Евтимий“; на север от ул. „Хан Аспарух“ до завода "Загорка" АД; на юг от ул. „Августа Траяна“ до бул. „Генерал Столетов“ и на изток от ул. „Димитър Наумов“ до бул. „Патриарх Евтимий“, както и жителите на квартал "Самара" 3.

От "Водоснабдяване и канализация" препоръчват на всички свои абонати да се съобразяват с въведените ограничения и да не правят излишни презапасявания с питейна вода.
БТА