изложба
изложба / ОИЦ Стара Загора
Изложба "Хора за хората" на Българо-швейцарската програма за сътрудничество гостува в Стара Загора от 27 август. Разположена е в пространството пред сградата на Общината и ще остане в града до 9 септември.
 
Експозицията съдържа авторски снимки на фотографа Иво Данчев и показва житейските истории на участници в проектите, реализирани през последните десет години у нас с финансовата подкрепа на Българо-швейцарската програма за сътрудничество.
 
В изложбата е отразен проект, реализиран в Стара Загора „ Създаване на българо-швейцарска ортопедична работилница“. Целта на проекта е да осигури въвеждане и прилагане на иновативни швейцарски подходи и ноу-хау при предоставяне на услугата „лечение на специфични ортопедични проблеми в детска възраст” на деца от цялата страна.
 
Повече информация за Българо-Швейцарската програмата можете да откриете тук: http://swiss-contribution.bg/
 
ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 27 Областни информационни центрове за популяризиране на Европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз.

Изложбата е организирана от дирекция Централно координационно звено в Министерския съвет и посолството на Конфедерация Швейцария у нас.