/ Dariknews.bg, архив
Строителна фирма отсякла кипарис и слива без издадено разрешително, става ясно от сигнал, подаден на горещия телефон на общината. На фирмата е наложен акт за установяване на административно нарушение. Същата административна санкция получил търговец на царевица в района на СУ „Васил Левски“.
 
На горещия телефон: Жена се подхлъзна пред магазин, шум от ледената пързалка


За бездомни кучета
е съобщено около Съдебната палата, в парк „5-и октомври“, кв. „Железник“, в района на Гробищния парк, както и в старозагорските села Дълбоки и Памукчии. Информацията е насочена към Общински приют за безстопанствени животни.
 
На горещия телефон: Оплаквания от водачи на автобуси, незаконно сметище край Сулица


След оплаквания от граждани са съставени констативни протоколи на два търговски обекта за преместване отводняването на климатици, за да не се създава предпоставка от заледяване на части от тротоарните пространства.
 
На горещия телефон: Сигнали за бездомни кучета, силна музика и премахване на опасни дървета и клони

Сигнал е получен за силна музика от ледената пързалка в района на Плувния басейн. След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление, светофарни уредби, паркомати.

Отстранени са изсъхнали и паднали клони от дървета.
На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800/ 157-37, от 3 до 6 декември, са отчетени около 170 сигнала. Граждани са информирали за над 60 неправилно паркирани МПС в града.