Те са нападнали и медици и са счупили стъкло, деформирали са алуминиева входна врата на фоайе на първия етаж и метална врата на арестно помещение
Пияни мъже нападнаха полицаи и вилняха в сграда на Районно управление в Стара Загора, съобщиха от прокуратурата.

Сигналът за инцидента е получен на 6 август. Според първоначалните данни подателят се е държал агресивно по телефона, обяснил, че е пред дискотека в града и има нужда от медицинска помощ.

Предотвратиха масов бой във Великотърновско

Установени са двама мъже - на 51 и 22 години. Предявени са обвинения спрямо двамата за нанесени леки телесни повреди на трима полицейски служители по хулигански подбуди и за унищожаване и повреждане на чужди вещи.

Те се намирали в нощно заведение и били във видимо нетрезво състояние. Единият се е почувствал зле и бил извикан екип на "Спешна помощ". При пристигане на медиците и полицейските служители двамата обвиняеми те викали, блъскали, обиждали и отправяли закани за саморазправа към медицинския екип и към органите на реда.

След като били отведени в сградата на Първо РУ те счупили стъкло, деформирали са алуминиева входна врата на фоайето на първия етаж и метална врата на арестно помещение.

Единият от тях е осъждан през 2022 г. за нанесена телесна повреда. Предстои да им бъде поискан постоянен арест.