Областното ръководство на БСП обсъжда подготовката за местните избори
Областното ръководство на БСП обсъжда подготовката за местните избори / Dariknews.bg


"Психологическият стрес от загубата на изборите вече премина и сега БСП си поставя задачата да бъде активен участник в политическия живот.
В момента започва голямата надпревара кой да бъде по-силната и по-остра опозиция в България. За нас е важно да има опозиционност по проблемите на хората, а не по периферни и атрактивни теми за обществото". Това каза в Стара Загора членът на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП Евгений Узунов.

Състоянието и дейността на БСП, както и предстоящата подготовка за местните избори ще обсъжда областното ръководство на партията. На заседанието тази вечер ще присъстват Евгений Узунов, колежката му Деница Златева, депутатът д-р Евгений Желев.

Според бившия здравен министър реформата в здравеопазването е необходима, но управляващите избързаха с нейното прилагане:"Преструктуриране на болнични заведения трябва да има, но в момента управляващите се опитват чрез административни и финансови начини да фалират болници, с ясната цел да запазят фискалния резерв и с неясната цел какво се случва. Т.е. самата реформа е сведена до самоцел".