/ Община Казанлък
Община Казанлък обявява начало на фотоконкурс „Есенни мигове в Казанлък“ от днес, понеделник, 15 октомври. Гласуването за най-харесваната снимка ще продължи до 12 ноември, понеделник, 10.00 чasa сутринта.

До тогава очакваме любителски фотографии на красиви есенни моменти от града във Фейсбук профила на Общината „Община Казанлък - Долина на рози и траки“. За да видите Вашите снимки там трябва да бъдете приятел на профила на Община Казанлък във Фейсбук.

Предизвикателство от Община Казанлък към фотолюбителите

Ако още не сте - направете го! Можете да се включите в надпреварата за най-оригинална есенна фотография от Казанлък и като изпратите Вашите снимки на електронен адрес -  k.sabitia@abv.bg,  с бележка „за фотографски конкурс“.

Успешният фотоконкурс с красиви гледки от Казанлък през лятото окуражи много от Вас да се свържат с Община Казанлък за изява на своите фотографски и откривателски постижения на очарователни местенца от Града на розите.

Важно е Вашите снимки да разкриват добре познати, разпознаваеми места за казанлъчани. Максималният брой фотографии за участие отново е до 3, като всяка изпратена снимка трябва да съдържа: две имена и телефон за връзка, а по желание на автора - кратък коментар за заснетото.

Резултатите ще бъдат обявени на 19 ноември 2018 година в профила на Община Казанлък във Фейсбук, като победителят ще бъде лично уведомен със съобщение. Всеки от приятелите на Община Казанлък във Фейсбук ще може да се наслади на кандидат-фотографиите за №1 в есенния фотоконкурс и да харесва повече от една снимка. Победител ще е фотографията с най-много харесвания.

Забавлявайте се с фотообектива и красивите златисти цветове на есента в Казанлък!