/ netinfo
От 23 ноември до 19 декември социалистите в областта  ще  проведат общински конференции, на които ще бъде обсъден проектът „Визия за България”, съобщи председателят Румяна Динева на заседание на Областния съвет на БСП.
 
Старозагорци пред БСП: Искаме повече държава в образованието


На него бе отчетено, че народните представители от БСП Драгомир Стойнев, Георги Гьоков и Донка Симеонова са задали близо 200 въпроса по време на парламентарния контрол.

Министрите на труда и социалната политика, здравеопазването, регионалната политика и на образованието са отговаряли най-много на въпросите на старозагорските депутати.
 
„Питанията ни са свързани основно с проблемите на хората, с които се срещаме в приемните и по време на организирани дискусии с обществеността.

БСП с амбиция да възвърне позициите си на фактор в общинската политика

Въпросите на гражданите  са много
 - от лични тревоги, неравенства, бедност, здравеопазване, проблеми на местното самоуправление, образование, инфраструктура до  родното производство, които са акценти и  приоритети в дейността на парламентарната група на „БСП за България”, обобщиха депутатите.
 
Над 160 са законодателните им инициативи и предложения, съответстващи на  политиката на парламентарната група „БСП за България”,  следвайки дневния ред на обществото, чиито приоритети  са заложени във „Визия за България.

Валентина Бонева: БСП в Стара Загора се готви за избори

„За съжаление голяма част от проектите ни мнозинството на ГЕРБ не приема, а  това води до  напрежение. Характерен пример е предложението ни за интеграция  на хората с увреждания, което мнозинството не прие и  изведе майките на протест”, споделиха народните представители.