Без представители на Берое на заседанието на ДК на БФС
Без представители на Берое на заседанието на ДК на БФС / beroe.bg

Представители на Берое не са били поканени на днешното заседание на Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз. Сбирката започна в 12,00 часа и трябва да определи наказанието на наставника на старозагорци Петър Хубчев.

Старши треньорът на Берое е със спрени права след като бе изгонен на полувремето на първия двубой от осминафиналите на турнира за Купата на България срещу Лудогорец миналия четвъртък.

Възможно е на заседанието да се разглежда и скандала между играчите на Лудогорец и фенове на Берое, избухнал по време на съботната тренировка на шампионите в Стара Загора. От ръководството на Лудогорец вече обявиха, че настояват за наказание на старозагорци

По настояване на ръководството на Българския футболен съюз обаче на днешното заседание на Дисциплинарната комисия ще бъдат разглеждани случаите със спиране и оттегляне от младежкия национален отбор на България на повикани за мачове на официални ФИФА-дати футболисти. През последната седмица така се случи с Ивайло Чочев от ЦСКА, Георги Терзиев от Лудогорец и Иван Горанов от Берое.