Спира временно водоподаването в някои части на столицата
Спира временно водоподаването в някои части на столицата / netinfo

На 11 април 2013 г. (четвъртък) във връзка с провеждане на тестове за намаляване налягането на водата във водопроводната мрежа в жк „Студентски град" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района между бул. „Симеоновско шосе", ул. „Константин Петканов", ул. „Проф. д-р Иван Странски", ул. „Акад. Борис Стефанов", ул. „Проф. Атанас Иширков", ул. „Проф. Кирил Попов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване на кръстовището на ул. „Проф. д-р Иван Странски" и ул. „Проф. Кирил Попов".

На 11 април във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по бул. „Христо Смирненски" в кв. „Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на живеещите в района на бул. „Христо Смирненски", ул. „Университетска", ул. „Зелено дърво", ул. „Малуша". При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Стара стена" и бул. „Христо Смирненски" (пред пазар „Римска стена").

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода" на телефон 0700 12121. „Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.