Мъжо твърди, че преди 6 месеца е бил нападнат в дома му от двама маскирани мъже. С днешна дата нападателите все още не са задържани, въпреки че полицията разпространи техни снимки през месец септември. Днес потърпевшият мъж дава парична награда на човек, който му предостави информация за самоличността на двамата нападатели, пише NOVA.

На седми април тази година Явор Фичев отваря вратата на дома си на двама, по негови думи, непознати мъже. 

„Бях нападнат от две лица, маскирани, които звъннаха на вратата и се представиха за криминална полиция. Те ме вързаха със свински опашки, проснаха ме на земята и започнаха да ме бият през това време. Повиках съседи за помощ и двамата извършители се изплашиха и избягаха”, разказва мъжът.

Опит за обир: Маскиран мъж с мотика преби пенсионер

По думите на Явор той по никакъв начин не е провокирал агресията срещу него. „Имах множество хематоми по главата и охлузвания, направена е и медицинска експертиза в Александровска болница”, спомня си битият.

През месец септември полицията разпространи снимки на двамата нападатели. Все още обаче самоличността на извършителите не е установена. Явор обяви 1000 лв. парична награда за самоличността на двамата. Смята, че биячите са изпратени от бившата му приятелка.

От Столичната дирекция на вътрешните работи съобщиха за NOVA, че работата по установяване  на самоличността на двамата нападатели продължава. 
NOVA