На места в София в петък ще спира водата

На 7 декември, петък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сава Михайлов“ в ж.к. „Западен парк“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сава Михайлов“ от бл. 33А до бул. „Царица Йоанна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Сава Михайлов“ пред бл. 52.
 
Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Роженски проход“ в ж.к. „Стрелбище“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на живеещите в района на ул. „Роженски проход“ от ул. „Дедеагач“ до ул. „Твърдишки проход“ и висока зона на бл. 91 и бл. 93. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, водоноска ще има на адрес ул. „Роженски проход“ №4.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Доспат“ (център) се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на ул. „Доспат“ от ул. „Прага“ до ул. „Св. Иван Рилски“, по ул. „Стрешар“ от ул. „Доспат“ до ул. „Тунджа“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на ул. „Доспат“ с ул. „Стрешар“.
 
Във връзка с изграждане на нов уличен водопровод на ул. „Без име“ в село Железница се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на живеещите в района на
ул. „Ленище“ от ул. „Плана планина“ до ул. „Пробуда“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ъгъла на ул. „Ленище“ с ул. „Плана планина“.