Къде в София няма да има вода на 7 декември?

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 7 декември 2018 г. (петък).
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сава Михайлов“ в жк „Западен парк“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сава Михайлов“ от бл. 33А до бул. „Царица Йоанна“.
 
Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Роженски проход“ в жк „Стрелбище“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Роженски проход“ от ул. „Дедеагач“ до ул. „Твърдишки проход“ и висока зона на бл. 91 и бл. 93.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Доспат“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Доспат“ от ул. „Прага“ до ул. „Св. Иван Рилски“, по ул. „Стрешар“ от ул. „Доспат“ до ул. „Тунджа“.
 
Във връзка с изграждане на нов уличен водопровод на ул. „Без име“ в с. Железница се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ленище“ от ул. „Плана планина“ до ул. „Пробуда“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 
Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.