16-годишното момиче, пострадало при катастрофата до Панчерево, все още е в много тежко състояние, с опасност за живота. Тя беше хоспитализирана в КАИЛ (реанимация) на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД с тежка черепно-мозъчна травма, тежка гръдно-коремна травма, фрактури на бедрени кости и ключица. Вчера и беше направена коремна операция, съобщиха от лечебното заведение.

14-годишното момиче, пострадало при същата катастрофа, което беше хоспитализирано в КАИЛ (реанимация) на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД, е стабилизирано. Тя беше приета с черепно-мозъчна травма, фрактури на лицеви кости, фрактура на таза. Все още е с опасност за живота.

18-годишното момиче, пострадало при същата катастрофа, което беше хоспитализирано в Клиника по неврохирургия на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД, също е стабилизирано. Тя беше приета в болницата с мозъчен оток и фрактури на двете китки.

18-годишното момче с множество травми и в много тежко общо състояние след катастрофата край Панчарево, е в съзнание, задава кохерентни въпроси и няма данни за нови увреди. Въпреки това състоянието му остава тежко. Все още не е преминала опасността за живота му. Това съобщи доц. д-р Мая Белитова, началник на Клиниката по анестезиология и активно лечение.

Припомняме, че млад мъж загина, а други осем бяха ранени при тежка верижна катастрофа в сряда. Трима от ранените са с опасност за живота.

Инцидентът стана на бул. "Самоковско шосе", на отбивката за Бистрица, близо до Панчарево.
Св. Анна