Част от район „Средец без вода
Част от район „Средец без вода / netinfo

В изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода" се налага временно да бъде прекъснато водоподаването по няколко улици в район „Средец".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Цар Иван Асен ІІ" на 12 май от 9.00 до 21.00 часа няма да има вода в района на: ул. „Цар Иван Асен ІІ", ул. „Крали Марко", ул. „Петър Делян" и ул. „Мануш войвода"; по ул. „Георги Марков" от ул. „Владимир Василев" до ул. „Цар Иван Асен ІІ". Ако работите продължат повече от 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището с ул. „Цар Иван Асен ІІ" и ул. „Николай Ракитин".

Във връзка с подмяна на четири спирателни крана на 12 май от 10.00 до 22.00 часа няма да има вода в кв. „Лозенец" в района на ул. „Славище", бул. „Арсеналски", бул. „Черни връх", ул. „Цветна градина", ул. „Вежен" и ул. „Димо Хаджикоцев". Ако работите продължат повече от 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Димо Хаджикоцев" и ул. „Милевска планина".

Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 1 21 21. Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.