/ Община Горна Оряховица
На 15 юли 2019 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Маестро Кънев“ ж. к. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Маестро Кънев“ от ул. „697“ до ул. „688“
по ул. „Рождество“ от ул. „Камелия“ до ул. „Маестро Кънев“
по ул. „688“ от ул. „Камелия“ до ул. „Маестро Кънев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маестро Кънев“ ъгъла с ул. „Рождество“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 15 юли 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Йордан Димчев“ кв. „Челопечене“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Йордан Димчев", ул. "Петър Стойнов", ул. "Стари Искър", ул. "Лъката".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стари Искър“ ъгъла с ул. „Лъката“.

На 15 юли 2019 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Струга“ жк. „Банишора“, се налага спиране наводоподаването от 09:30 до 18:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Струга“ от „бул. Княгиня Мария Луиза“ до бул. „Христо Ботев“
по бул. „Христо Ботев“ от ул. „Струга“ до „бул. Княгиня Мария Луиза“ - четни номера.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Христо Ботев“ №146.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!