Тунджа
Тунджа / Община Тунджа
22 предложения са включени в дневния ред на заседанието на Общински съвет Тунджа днес. След тях да приемане на Наредба за изменение за опазване на обществения ред, чистотата и околната среда,  актуализация на капиталовите разходи и бюджета на .

Общинските съветници ще разглеждат предоставяне на финансови средства под формата на временен безлихвен заем от бюджета на общината, по сметката за средства от Европейския съюз за извършване междинно плащане за проект „Работа“, както и даване на съгласие за кандидатстване на Община „Тунджа” с проектно предложение по процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Социално-икономическа интеграция на уязвими групи. Интегрирани мерки за подобряване достъпа до образование - Компонент 1.

Даване на становище за кандидатстване на Общината с проектно  предложение  „Изграждане и основен ремонт/рехабилитация на ул. „Георги Дражев”; с. Веселиново, ул. „Търговска”, с. Бояджик;  ул. „Васил Левски”, с. Роза, Община, даване на становище за кандидатстване с проектно  предложение  „Изграждане и/или обновяване на площи за широко обществено ползване в селата: Дражево, Калчево, Роза и Чарган“  по подмярка: „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“. Изменение и допълнение на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите общинска собственост за 2018 г., изменение на Общия устройствен план на община „Тунджа“са сред останалите точки на заседанието.