ВиК Слвен
ВиК Слвен / Дарик Сливен
Първата изнесена приемна на „В и К“ – Сливен ще се състои в края на тази седмица в сливенския квартал “Комлука“.  От 12 до 18 ч. на 3 февруари 2017 година, в Клуба на пенсионера на ул. „Булаир“, гражданите на кв.“Комлука“ могат да поставят пред ръководството на дружеството интересуващите ги  въпроси и да получат отговор на своите проблеми.

Питанията  могат да бъдат поставяни устно, пред представителите на ръководството на водния оператор или да бъдат подадени в писмен вид в приемната. Записвания за участие в изнесената приемна на „В и К“ – Сливен  ще стават  предварително на 2 и 3 февруари до обед, на тел. 0884 362852 или на място в приемната от 12 часа на 3 февруари.

  Приемната в кв. „Комлука“ в Сливен е първата от поредицата изнесени приемни на „В и К“ - Сливен в  кварталите на Сливен и населените места на територията на Сливенска област. Целта е ръководството да се запознае отблизо с проблемите на своите абонати, да чуе въпросите, които ги тревожат и да намери най-бързото им и вярно решение.