Нова Загора
Нова Загора / община Нова Загора
С тържествен водосвет, в присъствието на кмета Николай Грозев и неговия екип, председателя на ОбС Нова Загора Георги Николов официално беше открит санираният блок на ул. „Никола Койчев” №14, 16, 18. Още 47 семейства, живущи в многофамилната жилищна сграда, се радват на своите обновени жилища.

От ръководството на общината бяха подготвили малка изненада за собствениците – картички с лика на обновената жилищна сграда с личното послание на кмета Николай Грозев.

„Честито за обновените Ви домове! Благодаря Ви, че бяхте единни, последователни, упорити, изпълнени с вяра, че това ще се случи” - поздрави ги за активността градоначалникът. „Вашият блок сега има съвсем нова визия, след цялостното му саниране по НП за енергийна ефективност. Идеята ни е, не само този блок, но и цели квартали да изглеждат по този начин. Благодаря Ви, че ни се доверихте, защото НП за енергийна ефективност е мащабна и открита. Тя е подкрепа за всяко домакинство, защото сметките в дома намаляват. Сега Вашите домове са истински уютни, топли, слънчеви, просторни, зареждащи с настроение.” – каза още  Грозев.

Нова Загора
община Нова Загора



Той връчи на председателя на Сдружението на собствениците Стоян Колев Грамота за успешно санирана многофамилна сграда – Дом за пример. От името на живущите в блока, Колев изказа благодарност на ръководството на Общината за оказаното съдействие при реализирането на проекта и поднесе на градоначалника символичен подарък и ключ от входа на блока.

Нова Загора
община Нова Загора



Отец Иван от храм „Св. Петка Българска” отслужи празничен водосвет за здраве и благоденствие на живущите в блока, след което кметът Николай Грозев, заедно с председателя на Сдружението на собствениците Стоян Колев прерязаха лентата и плиснаха менче с вода.

Специален поздрав към всички присъстващи отправиха танцьорите на ТШ „All Steps”.