/ МВР
В ход 24-часов маратон за контрол на скоростта
На територията на Сливен се провежда 24-часов контрол на скоросттаПревишаване на скоростта с над 90 км/ ч. са заснели камерите при специализирана операция в Сливенско, съобщиха от полицията.

enlightenedОт понеделник до края на седмицата екипи на пътна полиция следят за спазване на скоростните режими. От началото на операцията са заснети 548 клипа с превишаване на скоростта. Камерите за контрол са заснели сериозни нарушения в населени и извън населени места.

Караш с превишена скорост? Очаквай лично писмо от близките на загинал на пътя човек

► На път І-6, в района на град Шивачево, при ограничение 60 км/ч. екипи на РУ-Твърдица е засекли скорост 152 км/ч., като глобата, предвидена в закона е в размер на 1000 лева. На същото място е засечена и скорост от 134 км/ч., за която е предвидена глоба 800 лева.

► Екипи на сектор „Пътна полиция”- Сливен са заснели скорост 148 км. ч. при ограничение от 60 км/ч., по време на контрол на път І-6 в района на разклона за село Гавраилово, глобата е 950 лева. На същото място е регистрирана скорост 115 км/ч., като глобата е 650 лева. На бул. „Банско шосе” в град Сливен, с ограничение 50 км/ч., е засечена скорост 100 км/ч., глоба 600 лева.

За всички нарушения ще бъдат издадени електронни фишове.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня