Лечков: Нека протестите да бъдат единни
Лечков: Нека протестите да бъдат единни / netinfo
Ако има протести, нека да бъдат едини, но ние, като нация, не сме единни, така кметът на Сливен Йордан Лечков коментира серията от протести в столицата.

„Всеки един протест е политически, както и учителския, който беше предизборен. Не мога да разбера защо партиите се държат така. Политическата система е тази, която налага правилата и ако те не са удобни, тя трябва да ги промени. От 20 години ни лъжат за прехода, а той още не е започнал. Сега имаме 350 племена, обаче останаха само вождове”, повтори Лечков старата си теза.

Ковачки иска ТЕЦ-овете му да работят, друг нещо друго и изкарват хората навън. 10 хиляди човека са им хората за изборите и вероятно се тестват. Атомната централа не може да бъде пусната. Това не е като да натиснеш копчето и да тръгне. Необходима е профилактика, а нали обясняват, че ще пуснат газа. И президентът се изказа неподготвен, нали му обещаха газ от Украйна, получихме ли го? Те не ни броят за живи вече”, изрази Лечков личното си мнение по повод митинга на движение „Напред” и действията на управляващите.