Дърво на желанията ще изникне пред ПМГ на 21 април
Дърво на желанията ще изникне пред ПМГ на 21 април / netinfo

Сдружение „Блян за романтика, цветя и космос” кани жители и гости на Сливен на 21 април /събота/ от 12.00 ч. на полянката пред ПМГ „Д. Чинтулов”, където ще изникне символично „Дърво на желанията”, на което всеки може да сподели какво иска да промени в света и града и как може да го направи.

Точно в 14.00 ч. от сдружението ще направят обща снимка, като с импровизирани букви ще бъдат изписани думите: "ЗЕЛЕНО БЪДЕЩЕ". Ще се извие и пролетно хоро, с което Сдружение „Блян за романтика, цветя и космос” ще заяви своето присъствие в града и желанието си за промени заедно с хората на Сливен.

„Официалното ни представяне пред света ще се състои вечерта от 18.00 ч. в Градската градина. За всички присъстващи ще има изложби, прожектиране на кратки филмчета, музика - концерт на група „Зора” от Варна” – каза за Дарик Росен Русев, един от основателите на сдружението.

В своеобразния празник са предвидени още създаване на  детски кът: хартиена работилница, огнено шоу, колажи от снимки, като ще се направи опит да бъде изписана думата "Сливен" със стари снимки - лични и от вестници. „Нещо ще се случи!” – обещават от сдружението.