Камерата снима и през деня, и през нощта
Камерата снима и през деня, и през нощта / dariknews.bg

229 са установените нарушения на скоростните режими по време на 24 часовата операция, която се проведе на територията на ОДМВР- Шумен.  Точките за контрол са били 22, 11 са полицейските служители, ангажирани по време на операцията. През деня са установени и заснети 158 нарушения, а през нощта – 71.

Трима водачи са били засечени да шофират в населено място  с превишение на скоростта с над 50 км/ час от максимално допустимата скорост . Най-високата скорост засечена по време на операцията е 134 км/ час при ограничение от 60 км/ час.

Водачът на превозното средство е бил засечен от мобилната камера на Пътна полиция край село Градище.  За нарушението ще му бъде издаден електронен фиш, като глобата ще бъде в размер на 800 лева.  

Полицейски служители, които работили в село Панайот Волов  са засекли  с мобилната тринога водач, който преминал през населеното място с превишение на скоростта с 54 км над максимално позволената за участъка- 50 км/ час. Водачът ще бъде лишен от правото да управлява моторно превозно средство. 

 На територията на Велики Преслав е установен водач, който преминал в населено място  с 97 км/ час. За превишението от 47 км ще му бъде издаден електронен фиш в размер на 700 лв.

Служители от полицейското управление в Нови пазар ще издадат електронен фиш на стойност 700 лева на водач, който преминал със 112 км/ час по пътен участък, на който има въведено ограничение на скоростта  50 км/ час, но е извън населено място.

Операцията по линия на ТИСПОЛ за контрол на скоростта продължава до 22 април на територията на ОДМВР- Шумен.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.