/ netinfo
Задържаха 32-годишен, псувал и ругал приятелка на бившата. Акт по Указа за борба с дребното хулиганство бил съставен на 32-годишен жител на Нови пазар.

Шофьор удари полицай при спор за паркирана кола

Мъжът бил задържан в полицейския арест в града, след като извършил непристойни действия на обществено място, и отправил псувни и ругатни към граждани в присъствие на полицейски служители. Патрулният екип бил пратен малко след 13 часа в понеделник на ул. “Петър Берон“ в града след получен сигнал за нарушаване на заповед за защита от домашно насилие.

Пиян изби зъб на сервитьорка

След пристигане на място, полицаите установили 32-годишен мъж. Мъжът седял на пейка срещу жилищен блок. Не било установено нарушаване на съдебната заповед. Забелязал близка на жената с която до скоро живял на семейни начала и в присъствието на полицейските служители й отправил ругатни и псувни.

Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление. Районният съд в Нови пазар му наложил глоба в размер на 350 лева. В районното управление Е.Е. бил привлечен като обвиняем по четири престъпления. С постановление на прокурор на районната прокуратура е задържан за срок до 72 часа. Предаден бил на служители от ОЗ „Охрана“ .

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари