Базарът ще е отворен до 16 часа днес
Базарът ще е отворен до 16 часа днес / dariknews.bg
Благотворителен базар в подкрепа на каузата "Чети - дари" провеждат дамите от Инър Уийл в Шумен. "Базарът по никое време" започна в 10 ч. в централното фоайе на театъра и ще бъде там до 16 часа.

Неонатологично отделение получи нов апарат, закупен със средства от четене на книги

На него може да се открият официални дрехи, обувки, бижутата и аксесоари на атрактивни цени. 

Базарът ще е отворен до 16 часа днес
dariknews.bg


Подготовката за благотворителната инициатива е на от Инър Уийл - Шумен, Ротари, като в базара са се включили и съмишленици.

Идеята дошла от една от членовете на клуба ни. Тя присъствала на подобен базар в София, сподели го с нас и ние много я харесахме, обясни Катя Александрова. Свързали се с Инър Уийл клубове от цялата страна и дамите веднага се отзовали.

Базарът ще е отворен до 16 часа днес
dariknews.bg


Това е втори подобен благотворителен базар, като преди месец бяха събрани близо 1000 лв., които бяха насочени към кауза на http://www.chetidari.bg/

Възстановена класна стая на открито посрещна учениците в Математическата гимназия

Базарът ще е отворен до 16 часа днес
dariknews.bg

Чрез проекта „Дарявай, докато четеш“ всеки ученик чете книги, след това решава тест, базиран на книгата. Всеки правилно решен тест носи кредити, които след това стават пари. Сами ученици пък решават към каква инициатива да се насочат тези средства. Досега чрез този проект бе възстановена класна стая в Математическата гимназия, а неонатологично отделение в МБАЛ - Шумен получи нова инфузионна помпа.


За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.