Търсят 19 учители в Шуменско
Търсят 19 учители в Шуменско / sxc.hu

19 свободни места за учители са обявени на сайта на Регионалното управление на образованието в Шумен. 3 от свободните места са в Шумен. В СОУ „Панайот Волов" са обявени 2 места - за учител по английски език и преподавател по компютърни технологии.

В ГПЧЕ „Никола Вапцаров" е обявено място за преподавател по информатика.

В община Нови пазар обявените вакантни места също са 4. СОУ „Васил Левски" има нужда от възпитател в начален етап и лектор по английски език. Лектор по английски, но на половин щат се търси и в Професионалната гимназия по селско стопанство. В детската градина „Калина Малина" също трябва един учител

Преподаватели по руски и английски език търсят в СОУ „Св.Св. Кирил и Методий" в Смядово.

От трима педагози има нужда в преславското село Драгоево, където в местното ОУ „Св. Св. Кирил и Методий" се търсят начален учител, възпитател на половин щат и учител по английски.

В училището в село Пет могили се търсят преподаватели по география и информационни технологии. В училището в Живково има обявена позиция за учител по немски, а в школото в Крива река има нужда от двама възпитатели.

ОУ „Панайот Волов" в Тодор Икономово търси младши учител за подготвителна група. Учител в детска градина пък се търси за детското заведение в село Наум, както и в ЦДГ „Щастливо детство" във върбишкото село Нова Бяла река.