Съучениците искат Ники да се оправи и да бъдат заедно на бала си
Съучениците искат Ники да се оправи и да бъдат заедно на бала си / dariknews.bg
Съучениците на 17-годишния Николай Иванов от Шумен подеха акция, за да подкрепят лечението на момчето. На момчето бе поставена диагноза "Сарком на Юинг" от специалисти в турска клиника, където се лекува. Вече е направен един курс на химиотерапия, от който образованието се е повлияло и има възможност туморът да бъде стопен с още 5 курса химиотерапия и един лъчетерапия, без да се налага операция.

Да помогнем на Ники

В момента се провежда и втори курс химиотерапия, но за да се довърши лечението обаче са нужни още 90 000 лева.

Те се набират в дарителска сметки, а съучениците на Ники също се включват в набирането на средства. Те са организирани и берат череши, а средствата от труда им ще бъдат помогнат на момчето.

Съучениците искат Ники да се оправи и да бъдат заедно на бала си
dariknews.bg


Те се организирали само за ден и младежите работят.

Надяваме се да се оправи, той е силен и ще успее, казва Симона Йорданова и допълни - Искаме да сме заедно на бала догодина.

Лечението на Ники дава резултат, нужни са още средства

Преди седмица Ники бе в България, където се срещна със своите съученици. Надявам се всичко да мине гладко както досега и да се оправя, каза младежът.

Искам да благодаря на всички, които помогнаха. Тази подкрепа значи всичко. Благодаря им от душата си. Заради тях аз ще мога да живея, заяви тогава Ники.
 

Ники се срещна със своите ученици от езиковата гимназия
dariknews.bg

​​​​​​​

IBAN: BG49 UNCR 7000 1522 9531 20
BIC: UNCRBGSF
Титуляр Николай Траянов Иванов