Да помогнем на Ники
Да помогнем на Ники / netinfo
17-годишен ученик от ГПЧЕ „Никола Вапцаров” в Шумен има нужда от нашата подкрепа.

Преди два месеца Николай забелязал подуване на окото, дни преди да направи изследване в ДКЦ Св. Марина имал следи от кървене по носа. В началото на месец април след множество изследвания ми била поставена диагноза- туморно образование на назофаринкса и етмодиалните синуси. Образованието навлиза в мозъчната обвивка и притиска окото. По данни на близките на Ники операция не може да бъде извършена в България.

Проведен е консулт с клиника Медикъл Парк в Турция. Медици се съгласили да му направят операция и обещават пълно излекуване. По предварителни разчети сумата, необходима за операцията е около 65 000 лева. Тя е непосилна за семейството на Ники. Приятели и съученици на момчето са започнали организация за събиране на средства. Ще бъдат поставени кутии за дарения в училища, търговски вериги и различни институции. Съучениците на Ники ще организират благотворителни кампании, които ще бъдат оповестени във Фейсбук.
 
 
Публикувахте от Помощ за Ники / Help for Niki в 15 май 2017 г.

 
Нека всеки, който има възможност и желание да помогне на Николай да се излекува. Открита е дарителска сметка към Уни Кредит Булбанк.

IBAN: BG49 UNCR 7000 1522 9531 20
BIC: UNCRBGSF
Титуляр Николай Траянов Иванов