НИки Шумен
НИки Шумен / dariknews.bg
Трябват 90 000 лева, за да продължи химиотерапията
Лечението на 17-годишния Николай Иванов от Шумен е дало добри резултати и шансовете на младежа да се излекува са големи.

Преди два месеца Николай забелязал подуване на окото, дни преди да направи изследване в ДКЦ Св. Марина имал следи от кървене по носа. В началото на месец април след множество изследвания ми била поставена диагноза - туморно образование на назофаринкса и етмодиалните синуси. Образованието навлиза в мозъчната обвивка и притиска окото. Той бил насочен за лечение към клиника в Турция.

НИки Шумен
dariknews.bg


След допълнителни изследвания там му е поставена диагноза "Сарком на Юинг". Специалистите там са направили един курс на химиотерапия, от който образованието се е повлияло, обясни майка му Огняна Трайкова

Да помогнем на Ники

Към момента има възможност туморът да бъде стопен с още 5 курса химиотерапия и един лъчетерапия, без да се налага операция.

Предстои в понеделник момчето отново да посети клиниката в Турция, за да бъде проведен и поредния курс на химиотерапия.

НИки Шумен
dariknews.bg


Към момента събраните средства за лечение на Ники са 78 000 лв., като 28 000 лв. вече са преведени на лечебното заведение. За да се довърши лечението обаче са нужни още 90 000 лева, каза Огняна Трайкова.

Започна лечението на Ники, нужни са още средства

Днес Ники се срещна със своите съученици в ГПЧЕ "Н.Й. Вапцаров".
 
 

Ники и неговите съученици

Публикувахте от Darik Шумен в 16 юни 2017 г.


Чувствам се перфектно. Надявам се всичко да мине гладко както досега и да се оправя, каза младежът.

Искам да благодаря на всички, които помогнаха. Тази подкрепа значи всичко. Благодаря им от душата си. Заради тях аз ще мога да живея, каза Ники.

Ники се срещна със своите ученици от езиковата гимназия
dariknews.bg


Нека всеки, който има възможност и желание да помогне на Николай да се излекува. Открита е дарителска сметка към Уни Кредит Булбанк.

IBAN: BG49 UNCR 7000 1522 9531 20
BIC: UNCRBGSF
Титуляр Николай Траянов Иванов