Да помогнем на Ники
Да помогнем на Ники / netinfo
Започна лечението на 17-годишен ученик от ГПЧЕ „Никола Вапцаров” Николай Иванов. Това съобщиха близките му на страницата за помощ на младежа във Facebook.

Направена е първа операция, преминал е първи курс химиотерапия от 5 вливания. За съжаление туморът е злокачествен и за сега се предвиждат още 5 курса химиотерапия. Първият курс, който е платен, струва 12 730,25лв. Така че по първоначални сметки ще ни трябват още около 23 хил.лева. Всичко това разбира се е ориентировъчно и зависи от това как се влияе от всяка една терапия.
 
 
Публикувахте от Помощ за Ники / Help for Niki в 15 май 2017 г.

Към момента са събрани 70 227.61 лв. Изразходвани са 28 756.15 лв. - преводи към клиниката в Турция за операция и за първия курс химиотерапия. Налични към момента са 41 471.46 лв. 

В събота са предвидени две събития за събиране на средства за лечението му. От 9 ч. ще стартира футболният турнир „За купата на ПГПЧЕ”, който ще се проведе на игрищата на СУ „Сава Доброплодни”.

Народно читалище "Просвета 1926"  в кв. Макак организира благотворителен концерт за Ники. Той ще се състои от 19 ч. в залата на читалището. Билетите са на цени от 2 лв. и 5 лв. и ще се продават на входа един час преди началото на концерта, уточняват още организаторите.