След детския труп от тоалетната в Лудогорци извадиха и череп и кости
След детския труп от тоалетната в Лудогорци извадиха и череп и кости / netinfo
Череп и бедрени кости от човек са извадени тази вечер от тоалетната в село Лудогорци, където вчера бе открито тялото на 8-годишния Ердоан от същото село. Момчето бе обявено за издирване в петък, предполага се, че новите находки от зловещата тоалетна са на един от синовете на 71-годишния собственик на дома.

По-големият син на 71-годишния Емин Емин отсъства от Лудогорци от повече от две години, бащата разказвал, че работи в Германия. Никой обаче не се е чувал или виждал с него през този период, затова предположенията на местните са, че черепа, бедрените кости и остатъците от дрехи, намерени днес в тоалетната на двора на къщата на ул. “Дон” са негови.

Търсенето ще продължи и утре – казва кметът Айдън Исмаил. Той допълва, че цялото село е в шок, след като ден по-рано от същата тоалетна е извадено закланото тяло на 8-годишния Ердоан, чиято баба живеела на семейни начала със стопанина на дома, а от две седмици майка му се пренесла при по-малкия син на фамилията. Официално обвиняем за престъплението няма, но местните смятат, че това е 71-годишния собственик на къщата, която се намира в края на селото и е отдалечена от съседните сгради. Селската мълва припомня, че той е вдовец от три години, жените, които къпали съпругата му преди погребението разказвали, че има белези от побои.

Очаква се утре тялото на малкото момче да бъде върнато на баща му Ердоан Шабан, който иска да го погребе в родното му село Подайва. Той настоява да прибере при себе си и другите две деца от брака си с 43-годишната Илмие. От предишни свои връзки тя има още пет деца. Мъжът съобщи, че научил за намерения труп на детето му от съседка, която пък чула по телевизията.

Още - от прикачения звуков файл.