р
р / netinfo
"Розовият кемпер на Една от 8“  ще бъде в следващата седмица в Шумен.  На 3 август в 10 часа той ще се позиционираме пред Комплексен онкологичен център Шумен.

Дейностите, които ще се предлагат в „Розовия кемпер на Една от 8“ са:
 
- индивидуални информационни и практически консултации
- индивидуални психологически консултации
- техники за справяне със стреса
- съвети за хранене по време на лечение
- арт-терапии
- групови занимания
- съвети от професионален гримьор
- раздаване на аксесоари за жени с рак на гърдата и др.
- кулинарен блогър ще готви в кухнята на кемпера

Розовият кемпер на Една от 8
netinfo


„Розовият кемпер на Една от 8“ е част от проекта "Сърдечни приятелки".

Той е на стойност 142 813 лв. Събраните от дарения средства са в размер на 112 854 лв., а остатъкът е осигурен чрез банков заем. Сред най-големите дарители за закупуването на кемпера са Магазини „Мания“, фармацевтичните компании Novartis и Roche, McDonalds, Societe Generale Експресбанк, Ана Вилфан и Цвети Кънчовска. Проекта подкрепиха и много други приятели на Една от 8 с лични дарения и смс на специално отворения за дарения DMS номер за „Розовия кемпер на Една от 8“. За каузата допринесоха редица юридически и физически лица. За покриване на разходите на кемпера при обиколката из страната е направено допълнително дарение от фармацевтичните компании Pfizer и Novartis.
 
Имаме вече кемпер! От тук нататък той трябва да работи, да обикаля страната и да помага напълно благотворително, абсолютно без пари, каза при откриването на мобилния клуб на Една от 8 основателката на фондацията Нана Гладуиш.

 В следващите 6 месеца той ще обиколи над 25 града в страната и главни онкологични болници.