Полиция/АРХИВ
Полиция/АРХИВ / dariknews.bg
Мъжът от Нови пазар е с дълъг списък от прояви
25-годишен жител на Нови пазар бил задържан в полицейския арест в Шумен за обсебване на мобилен телефон, съобщиха от полицията.

Вчера А.С. от Нови пазар помолил двама свои познати от село Каспичан да го закарат до Шумен. В града поискал от едното момче да му услужи с мобилния си телефон, за да се обади. М.М./21г./ му дал телефона си, а когато го взел А.С. побягнал. Собственикът на телефона, марка „Айфон“ веднага подал сигнал в полицията. А.С. бил установен и задържан в момент, в който предлагал телефона в заложна къща в града.

При изясняване на случая по време на разпита М.М. обяснил, че по пътя преди да стигнат до Шумен А.С. го помолил да спре до един автомобил. 25-годишният слязъл и нарязал с нож четирите му гуми. Обстоятелствата около този случай са в процес на изясняване.

А.С. е криминално проявен. Има регистрации за притежание на наркотични вещества, за управление на моторно превозно средство в срок на изтърпяване на наложено административно наказание, измама, унищожаване и повреждане на чуждо имущество и грабеж. Осъждан е. Работата по образуваното бързо производство продължава.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.