Кола се вряза в бетонна стена и падна в дере, има тежко пострадали (СНИМКИ)

Шофьорът - пиян

Откарани са в болница
Откарани са в болница
Шофьорът - пиян
Четирима души са в тежко състояние след зверска катастрофа на изхода на Шумен. Инцидентът е станал около 17.30 ч. на бул. "Ришки проход".

Шумен удар

Лек автомобил "Рено Лагуна" пътувал в посока изхода на града. Зад волана бил 23-годишният собственик на колата от Шумен, а вътре били сестра му и още двама мъже -  на 26 и 29 години от село Ветрище.

Шумен катастрофа

На прав участък, заради превишена скорост, младежът загубил контрол над возилото. Колата излязла от асфалта и минала през крайпътните храсти. След това се ударила в бетонна стена и паднала в близо 5-метрово дере.

Шумен удар

Екип на бърза помощ откарал пострадалите в болница в тежко състояние. Наложило се пожарникари да режат автомобила, за да извадят шофьора. Той бил контактен и заявил, че всичко го боли. Откаран е за преглед в болницата. Мъжът е правоспособен, а алкохолната му проба е положителна - 1,57 промила.

удар Шумен


След преглед са установени фрактури на лява кост на мишницата и на ляво бедро на 23-годишния Н.Х. от Шумен, който управлявал автомобила. Установена е фрактура на таза на е Н.Х. 26г.., сестра на водача, а другият пътник в автомобила Т.С. на 26 години, от село Ветрище е с фрактури на три ребра, на поясен прешлен и на лявото бедро. Към момента състоянието им е тежко и има опасност за живота им.

удар Шумен


29-годишният М.Д. от село Ветрище е с фрактура на лява ключица, към момента е без опасност за живота.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.