катастрофа Шумен
катастрофа Шумен / dariknews.bg, Деян Герговски

Четирима души са с опасност за живота след тежък пътен инцидент в Шумен.

Сигнал за пътен инцидент на бул."Ришки проход" в Шумен, близо до кръстовище с улица "Тракийска" е подаден в 16:30 часа. Към мястото на инцидента са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

катастрофа Шумен
dariknews.bg, Деян Герговски


Установено било, че водач на товарен автомобил Ситроен "Пикасо" с шуменска регистрация, който се движил в посока към Шумен навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в идващия насрещно лек автомобил Опел "Агила" с търговищка регистрация. В опела са пътували 36-годишна жена, водач на автомобила, две момчета на 7 и 8 години и мъж и жена на 62 и 60 години.

катастрофа Шумен
dariknews.bg, Деян Герговски


Всички са откарани в болницата. Към момента е установено, че жената с постоянен адрес в село Чернооково е с фрактура на таз и прешлен, 8-годишното момче е черепно-мозъчна травма , а 7-годишното с фрактура на ляво бедро и течност в корема.

катастрофа Шумен
dariknews.bg, Деян Герговски


Тримата са с опасност за живота. С опасност за живота е и водачът на ситроена, 23-годишен шуменец, който е с контузия на белия дроб. Към момента в болничното заведение изследват 62-годишния мъж и 60-годишната жена.

катастрофа Шумен
dariknews.bg, Деян Герговски


Движението в участъка е затруднено, регулира се от екипи на Пътна полиция, молим водачите да преминават с повишено внимание.


За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.