Доц. Юрий Проданов: Настояваме за равнопоставеност на културните институти
Доц. Юрий Проданов: Настояваме за равнопоставеност на културните институти / netinfo

В „Пътна карта 2007 - 2011” ясно сме записали намеренията си да настояваме за равнопоставеност на културните институти, при разпределението на средствата за култура в бюджета на общината”. Това заяви кандидатът за кмет на „Гергьовден – Новото време” доц. Юрий Проданов на провелата се тази сутрин среща с колектива на „Обединената школа по изкуствата” в Шумен.

Преподавателите и кандидатите за общински съветници Иван Капралов, Живко Желязков и Христофор Крумов обсъдиха управленската програма на коалиция „Гергьовден - Новото време”. „Младата десница” поиска подкрепата на творческите среди, за да „осигури справедливо разпределение на средствата в постоянната комисия по култура”.

Тази вечер кандидатът за кмет доц. Юрий Проданов и кандидатите за общински съветници Бисер Балинов и Владимир Йолов ще се срещнат със състезателите на клуба по айкидо „Зан-Шин”.

Междувременно предизборното радио на „Гергьовден - Новото време” обяви, че е дошло време „да си ги премерим...Програмите”.

Утре, от 14,00 часа, в заседателната зала на Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров” започва срещата на „младата десница” с „гражданските наблюдатели” от Демократично сдружение „Искам да знам” и младежи, които ще гласуват за първи път на предстоящите избори.