Добромир Драев
Добромир Драев / dariknews.bg
Настоящият общински съветник Добромир Драев обяви кандидатурата си за кмет на община Шумен. Той обяви, че вече са събрани над 1400 подписа в негова подкрепа. 

Това беше важно за мен, защото съм независим и нямам политическа структира зад гърба си. Имах нужда да получа мандат от хората. Очаквах около 700-800 подписа, каза Драев и заяви, че почти двойната подкрепа, която е събрал за седмица, го кара да продължи.

Той посочи, че тази бройкa - над 1400, е достатъчна, за да има шанс и да участва в сериозна надпревара за кметския стол. 

Той посочи, че в дейността си като общински съветник до момента се е стремил да се изправя срещу всичко, което не е в полза на Шумен, но правомощията на местния парламент не са достатъчни. 
 

Добромир Драев
dariknews.bg


Добромир Драев посочи и своята програма, като отбелязва, че не влиза в детайли, тъй като те ще се посочат, когато му дойде времето програмата да се реализира. 

В нея Драев открои 5 акцента. Сред тях са "Електронно управление", което има за цел да повиши качеството на предлаганите електронни услуги от администрацията. 

Приоритетът "Зеленият град" ще цели поставяне на Шумен в челните редици на екологично ориентираните градове. 
 

 

Публикувахте от Добромир Драев в Четвъртък, 12 септември 2019 г.

Драев посочи, че ще обърне внимание и на това Шумен да бъде привлекателно място за младите, както и на съсздаването на условия за подкрепа на семейния бизнес и малките предприятия.

Част от програмата му е и "Чиста вода за Шумен".  

Даниела Русева обясни, че ще има и листа за общински съветници от местната коалиция, която подкрепя кандидатурата на Добромир Драев.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.