Деница Узунова с приза
Деница Узунова с приза / netinfo

Деница Узунова - диригентът и ръководител на Хор „Бодра песен“, получи званието „Учител на годината“ в категория „Извънучилищни дейности“ за 2017 г. , съобщиха от пресцентъра на Oбщина Шумен.

Националният конкурс „Учител на годината“ е организиран от Синдиката на българските учители. На тазгодишното юбилейно 20-то тържество присъства министърът на образованието и науката Красимир Вълчев.

От Шуменска област бяха номинирано още двама учители - Светослава Накева – начален учител от СУ „Сава Доброплодни“ – категория „Начални учители“ и Светлозар Георгиев – преподавател по български език в ПГПЧЕ „Н. Й. Вапцаров“ – категория „Хуманитарни науки“.

Деница Узунова с приза
netinfo


Победителят в категорията си Деница Узунова получи статуетка, училищен звънец и грамота. Всички номинирани учители станаха носители на специалната награда на Янка Такева и СБУ – статуетка и грамота.

В края на церемонията зам.-министърът на МОН Михайлова връчи на всички номинирани и наградени учители почетното отличие „Неофит Рилски“ на Министерството на образованието и науката за цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на предучилищното и училищното образование.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.