ООН
ООН / netinfo
На 21-ви октомври 2017 г, българските младежки делегати към ООН Александра Мирчева и Ива Цолова ще гостуват в гр. Шумен, за да се срещнат с млади хора от града и да им представят възможности за включване в програми и инициативи на Организацията на обединените нации.

Посещението е част от серия срещи с млади хора от 8 града в България, които Александра и Ива реализират като български младежки делегати към ООН с мандат 2016-2017 г. Делегатите ще запознаят младежите с програмата "Български младежки делегати към ООН" и с различни възможности за включване на младите хора в програми и инициативи на международно и национално ниво. Гостите на събитието ще разберат кои са 17-те Цели за устойчиво развитие, които светът си поставя до 2030 година и как всеки един от нас може да "промени света", започвайки от своята общност. Освен това участниците в срещите ще имат възможност да дадат своите идеи и предложения по важни за младите хора въпроси, които младежките делегати да представят пред отговорните за взимане на решения институции в България.

Срещата в Шумен ще се проведе с любезното съдействие на община Шумен в Младежки дом – Шумен от 16:00 ч.  Очаква се на нея да присъстват млади хора, студенти, ученици, представители на организации, младежки работници, представители на институции, работещи с и за млади хора и всички, които биха желали да се запознаят с интересни теми, касаещи младите хора в Шумен и по света. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.