/ dariknews.bg
1816 са установените нарушения за скорост за времето от 1 до 7 април на територията на ОД на МВР-Шумен. Акцията се проведе на територията на цялата страна и на всички държави - членки на ЕС по линия на TISPOL. 

Автобус мина с двойна над разрешената скорост през село

На територията на ОД на МВР-Шумен определените точки за контрол са били 22. Установени са 459 нарушения с мобилни системи за контрол на скоростта , от тях през нощта са били 16. Най-много нарушители с мобилна система  са засекли полицейските служители в Нови пазар - 308.

Водач на лек автомобил Ауди А8 с варненска регистрация бил засечен да преминава с 127 км/ час при разрешени 60 близо до разклона за село Стан на 6 април в 16:23 часа. 

Лимузина мина със 130 км/ч през село Струйно

На същото място бил установен водач, който преминал с 102 км/ час с лек автомобил Сузуки, отново с варненска регистрация.  На същия разклон бил засечен нарушител на скоростта в 10:33 часа на 6 април. Той бил зад волана на лек автомобил Мерцедес МЛ с варненска регистрация и при разрешени 60 км/ час преминал със 102.

На територията на Каолиново са установени 82 нарушения на скоростта, а на Велики Преслав - 69. С преносимата камера на сектор „Пътна полиция“ са установени 1357 нарушения на скоростните режими, от тях 151 в тъмната част на денонощието. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.