/ Thinkstockphotos
Трима водачи под въздействието на наркотици са задържани в Търговищко.

Увеличават се престъпленията, свързани в наркотици в Шуменско

В хода на проведена на територията, обслужвана от полицията в Омуртаг, специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с притежаването и разпространението на наркотични вещества, както и на управлението на МПС под въздействието на такива, са установени двама водачи.

За денонощието е установен и аналогичен случай в Търговище. За управление на МПС след употреба на наркотични вещества са образувани три бързи полицейски производства.

На 14 март, при извършена около 16:15 часа полицейска проверка на кръстовището на улиците „Търновска“ и „Беласица“ в Омуртаг е установено, че правоспособен 25-годишен водач от същия град управлявал собствения си лек автомобил „Фолксваген" Голф след употреба на канабис.

Откриха наркотици в пътник, хванаха още трима дрогирани зад волана (СНИМКИ)

На същата дата при извършена около 16,45 ч полицейска проверка на лек автомобил „Фолксваген" Пасат“, управляван 33-годишна жена от същия град - правоспособен водач, е установено, че тя управлява моторното превозно средство под въздействието на метамфетамин.

На 14 март, около 04:04 часапри извършена до кръстовището на бул.“Ал. Стамболийски“ с бул. „Трайко Китанчев“ в Търговище полицейска проверка е установено, че правоспособен 21-годишен водач от с. Черковна, Община Търговище, управлява лек автомобил „Фолксваген" Голф - собственост на друг мъж от същото село, след употреба на наркотичното вещество канабис, установено по надлежния ред - със специализирано техническо средство. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари