/ dariknews.bg
Трима водачи - един в Шумен и двама в Нови пазар са установени да управляват след употреба на наркотични вещества. Около 17:20 часа на 11 март по време на специализирана полицейска операция на ул. “Цар Освободител“ в Нови пазар бил спрян водач на "Ауди" А3.

Откриха внушително количество дрога в шуменец, задържани са още трима заради марихуана

Зад волана на автомобила бил момче на 18 г. от Нови пазар. Тестван бил за шофиране след употреба на наркотични вещества и била отчетена положителна проба на метамфетамин. Не е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа.
 
Пет минути след полунощ, на 12 март за проверка на ул. “Хаджи Димитър“ в Нови пазар била извършена проверка на водач на лек автомобил Опел „Астра" бил тестван с дръг тест, който отчел положителна на метамфетамин и канабис проба. Местният жител не е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил в полицейското управление.

Колко струва, ако те хванат с 1 цигара марихуана?

Около 20:40 часа на 11 март за проверка на ул. “Шуменска комуна“ в Шумен бил спрян водач на Фолксваген „Пасат“. Автомобилът бил управляван от мъж на 32 г. Тестван бил за шофиране след употреба на наркотични вещества или техни аналози.

Откриха 5.5 килограма марихуана в 26-годишен (СНИМКИ)

Отчетена е положителна не метамфетамин проба. Водачът е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

Акцията бе край паметника на Пети полк в Шумен
dariknews.bg


Около 17:00 часа, на 11 март за проверка на ул. “Васил Априлов“ в Шумен била извършена проверка на водач на лек автомобил Хонда „Акорд“. В автомобила освен водач на 34 г. от Велики Преслав пътувал и мъж на 31 г. от София.

По време на извършената проверка в пътника е намерен найлонов плик с около 10 грама суха тревна маса.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари