Алкомет“ АД с наградата True leaders за 2014 г.
Алкомет“ АД с наградата True leaders за 2014 г. / netinfo

За трета поредна година фирма„Алкомет" АД бе отличена с наградата TRUE LEADERS на ICAP България. Компанията получи награда за лидер в сектора за „Производство на изделия от алуминий за 2014 г."

Събитието се състоя във въторник в зала Rainbow Plaza, София. В церемонията взеха участие повече от 200 висши мениджъри от българския бизнес, както и председатели на търговски камари и държавни организации.

Алкомет АД с наградата True leaders за 2014 г.
netinfo

Наградата на „Алкомет" бе връчена на Нели Тончева, член на Управителния съвет на компанията и директор „Продажби" от Виолетка Минкова - директор „Фондонабиране и партньорства с частния сектор" на „Уницеф" България. Тончева изрази благодарност към организаторите, като подчерта, че тази награда е доказателство за добрия мениджмънт на компанията и утвърждаването й като стабилен партньор. ICAP Bulgaria е част от ICAP Group - най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа. 75 български компании бяха удостоени с наградата TRUE LEADERS на ICAP България.

Бяха отличени всички компании, покриващи едновременно измерими и обективни критерии,свързани със стабилността и динамичното им развитие.

През 2014 г. в „Алкомет" са работили 897 служители, отчетена е печалба от 18.8 млн. лв. преди облагане с данъци такси и амортизации и е дадена висока кредитна оценка за комапнията, която според скалата на ICAP Credit Score е А2.