Топлофикация Русе
Топлофикация Русе / netinfo
„Топлофикация Русе” започва поетапно подаване на топлинна енергия към вътрешните отоплителни инсталации на своите клиенти. Затова е необходимо абонатите да приключат всички започнати към момента ремонтни дейности по вътрешните отоплителни инсталации, както и да предприемат действия по обезопасяване на отклоненията от аварирали или демонтирани отоплителни тела, съобщават от отоплителното дружество.

Трябва да бъдат определени лица за изпълняване действия при аварийни ситуации, съхраняване на ключ от абонатната станция и допълване на сградната инсталация. Изборът на конкретните лица, с посочени координати за връзка, се удостоверява пред “Топлофикация Русе” с протокол от общото събрание на етажната собственост.

Кметът свика съвещание за предстоящия зимен сезон

При липса на избрано лице дружеството не носи отговорност за причинени вреди върху собственост и имущество на абонатите в следствие аварии и/или течове от сградни инсталации. При аварии по инсталациите за отопление и битова гореща вода, клиентите могат да се обаждат на денонощен телефон 841 905.