Кариера в Румъния в Русенския университет
Кариера в Румъния в Русенския университет / netinfo
На 23 ноември, Русенският университет е домакин и съорганизатор на регионалната среща „Кариера в Румъния“. Събитието се организира от двустранната търговска камара България-Румъния и има за цел да привлече вниманието на млади професионалисти – вече завършили бакалаври и магистри или студенти, на които предстои дипломиране, към работни позиции в румънски фирми.

Форумът ще бъде открит в 10:00 часа, в Зала 2 на Канев център с участието на: Негово Превъзходителство Ion Galea – Посланик на Румъния в Република България Г-н Галин Григоров – Областен управител, Област Русе Проф. д-р Велизара Пенчева – Ректор на Русенски Университет Проф. Христо Белоев – Председател на Общински Съвет, Община Русе Г-н Ивайло Маринов – Първи секретар и Търговско Аташе към Посолството на Република България в Букурещ Г-жа Лили Ганчева – Изпълнителен директор на Асоциация Еврорегион Данубис Г-н Дору Драгомир – Президент на Двустранна Търговска Камара България – Румъния На специално организирани щандове ще бъдат представени участващите румънски компании.

Подробна информация за предложените работни позиции може да бъде намерена на сайта на Кариерния център при Русенския университет www.ckr-firmi.uni-ruse.bg Заинтересуваните кандидати за работните позиции могат да подадат кратко CV на английски език на адрес projects@bccbr.com до 21.11.2017 г. и да се явят в удобно за тях време на 23 ноември, между 10:00 и 16:00 часа за събеседване с потенциалните работодатели. Желателно е минимално владеене на английски език.