РУСЕ ще има свой магазин за авторска парфюмерия
РУСЕ ще има свой магазин за авторска парфюмерия / netinfo

Био Арома ЕООД откри в Русе първата си Франчайз концептуална парфюмерия за авторски аромати от веригата MARTINEZ Perfume La Boutique. Магазинът се намира на ул. „Янтра“ №12 (в района на Русенски Университет).

Вчера кипът на „Мартинез Бутик Русе“ с удоволствие посрещна всички гости, приятели и фенове на парфюмите с много усмивки, изненади и добро настроение! Собственик на Франчайз-бутика в Русе е  Надя Тончева, бизнес дама, чиято страст от години са парфюмите, до момента участва в семейния бизнес, който е свързан с търговия на горива, транспорт и логистика. 

РУСЕ ще има свой магазин за авторска парфюмерия
netinfo

Попитахме Надя защо и как е взела решение да се отклони от обичайната си сфера на дейност, какви са впечатленията и нагласата за този бизнес модел:

- Всички мои приятели и близки са на ясно, че от както се помня съм върл фен на парфюмите във всичките им разновидности и варианти. Разбрах от приятели, че в гр. Две могили е изграден голям завод за парфюмерия. Няколко дни по-късно се свързах с Управителят - Светослав Русев и организирахме обща среща и със собственика - Сезер Сабах, на която обсъдихме моето желание за партньорство с тях, условия и детайли покрай откриването на Франчайз представителство на MARTINEZ Perfume в Русе. С ръка на сърцето изказвам благодарности на всеки един от екипа работил по проекта за откриването на магазина, изключително професионално отношение и нужното внимание получавах всеки път. Единствените хора, които съм срещала напоследък в бизнес средите със съвременно мислене и визия за нещата. Гордо смея да твърдя, че са положили толкова много усилия и са обърнали специално внимание на всеки детайл, парфюмите са с качеството на марки световна величина, а бутиците - те наистина успяват да пренесат всеки един клиент и посетител в едно наистина луксозно царство на парфюмите!

На откриването присъстваха собстеникът Сезер Сабах и управителят Светослав Русев на фирмата производител на парфюмите с търговска марка “MARTINEZ”. 

Мартинез
netinfo

Както вече в медиите стана ясно, че известният и провокативен влогър и блогър Фавиол Сефери разработва първят си авторски парфюм “INSOMNIA” съвместно с екипа от професионалисти на “MARTINEZ Perfume” и много скоро през месец Ноември ще бъде отразена премиерата му в София с известни личности от елита на България, дни след това Фавиол ще започне обиколка на страната и срещи с феновете си във всеки един бутик Мартинез.

-Парфюмът “INSOMNIA” е един изключителен аромат, с който целят да привлекат вниманието на особено взискателните клиенти, които търсят нещо наистина нетрадиционно. Високата концентрация на масла в парфюмът Insomnia го прави наистина интензивен, което гарантира страхотно изживяване на сетивата Ви. Тестовете показват, че трайноста на парфюмът върху кожа е над 16 часа. Нишовият парфюм Insomnia е унисекс, което означава, че може да се използва както и от мъже така и от жени.