Поредна вандалска проява в подлеза на Кръговото

Поредна вандалска проява е установена в подлеза на Кръговото кръстовище при бул. „Скобелев“ и бул. „Липник“.
 

вандали


На видеозаписите от охранителните видеокамери се вижда как едно момиче, което се разхожда с две приятелки, рисува по стените на подлеза на кръстовището, след като са били почистени от Община Русе, заради многократните вандалски прояви. Само преди два дена, камерите заснеха как трима младежи отново драскат по стените на „Кръговото“, а сигналът беше подаден към компетентните органи.

Нова вандалска проява в подлеза на Кръговото кръстовище

В тази връзка, кметът на Община Русе Пламен Стоилов редовно сезира писмено институциите, които отговарят за реда и сигурността в града, а именно Областна дирекция на МВР и Първо и Второ РПУ, с цел установяване на нарушителите и предотвратяване на други вандалски прояви. Настояваме за налагане на наказания за родителите на извършителите, както и за възстановяване на щетите.

Поредна вандалска проява в подлеза на Кръговото кръстовище

Община Русе отправя апел към гражданите да сигнализират, ако станат свидетели на нарушения, на имейл - mayor@ruse-bg.eu или на тел. 112. Призовават се гражданите, които разпознават извършителите от охранителните камери, да се обадят на Областна дирекция на МВР-Русе на тел. 082/ 882 91 или на СЗ „КООРС“ на тел. 0882/ 898-367. Анонимността на свидетелите е гарантирана.