/ netinfo
Държавна Опера Русе подкрепя мисията на Фондация „Александър Русев“ да бъде създаден модерен рехабилитациоен център за деца с увреждания. Приканваме нашата аудитория да подкрепи мечтите на тези деца за едно по-добро бъдеще.

Децата на Скури ще имат портативен лифт

Тази вечер във фоайето на Доходното здание, където ще се проведе концертът "Children in time", ще бъде поставена дарителска каса и всеки желаещ ще може да направи своето дарение.

Теодор Цветков ще плува благотворително с една ръка

Русенци ще могат да се срещнат и с Теодор Цветков, който наскоро прекара във водата на езерото Липник повече от пет часа плувайки и показа изключителна воля и издръжливост, за да популяризира идеата на фондацията. Николо Коцев също застава зад каузата на фондацията и ще допринесе за популяризиране на нейната мисия.

Фондация "Александър Русев" е учредена с дарение, направено от неговия баща. Основната цел на фондацията /изграждането на модерен басейн/ е дейност, изискваща много средства.

Близо 4000 лв. събрани за каузата на Скури на благотворителен концерт

Фондацията разчита на помощ от всички, които приемат като свое верую създаването на възможности за децата, които нямат привилегията да са здрави, да спортуват, да живеят пълноценно и да мечтаят за едно по-добро бъдеще.