/ www.sxc.hu
Очаква ни труден мач срещу много добър и доказан в Първа лига отбор. Това заяви треньорът на „Дунав” Малин Орачев преди мача на неговия отбор срещу „Черно море” в Русе в неделя от 12:30 ч. на Градския стадион в Русе.

Президентът на „Дунав“: Виждам настроение в отбора и се надявам на победа срещу „Черно море“

Той добави, че вече има стратегия за мача, която да донесе успеха на „драконите”. „През последните две седмици работихме здраво и се надявам, че въпреки малкото време ще извлечем ползи от мача. Трите точки са ни жизненонеобходими. Напрежението обаче не бива да ни пречи. Важно е да се раздадем и да покажем най-доброто, за да стигнем до така желаната победа”, сподели още Орачев.

Станислав Тодоров свири „Дунав“-"Черно море“

За мача срещу „Черно море” той ще може да разчита на всички свои футболисти с изключение единствено на трайно контузения Красимир Станоев. „Въпросът е да запазим спокойствие. Трябва да вземаме каквото можем от отборите и да печелим точки. Има още доста мачове. Както се очертава, ще играем във втората осмица. Въпросът е да запазим спокойствие и с няколко добри игри можем да излезем от тази ситуация и отборът ни да не изпадне, което е основната ни цел”, коментира и единият от основните футболисти на „Дунав” Васил Шопов.